OFERTE LITORAL 2009

Oferte turism

marți, 2 octombrie 2007

Sucul de castravete sterg pistruii

Urmatoarea masca se potriveste pentru orice tip de piele: doua linguri de brinza de vaci, o lingura de lapte, o lingurita de ulei de floarea-soarelui, un castravete dat pe razatoare, putin patrunjel.
Pasta obtinuta se intinde pe fata pentru 15-20 de minute, apoi se inlatura cu apa calda; dupa aceasta procedura se limpezeste fata cu apa rece.

- Pentru orice tip de ten este indicata o masca de legume combinate: se curata de coaja un castravete, apoi se aplica pe fata si pe git pentru 3-5 minute; dupa aceasta procedura pe fata se pune un morcov dat pe razatoare amestecat cu un galbenus de ou (procedura dureaza 20 de minute); masca se spala cu apa calduta, iar apoi cu apa rece.

- In cazul pielii palide si ofilite se pregateste o masca cu castravete: se amesteca o lingura de miere cu un castravete dat pe razatoare; se aplica masca pentru 20-25 de minute, apoi se spala cu un decoct din petale de trandafir.

- Persoanelor care transpira foarte mult li se recomanda sa isi maseze de citeva ori fata cu o bucata de castravete proaspat.

- Pe locurile unde se formeaza mai repede ridurile, in jurul gurii, se pot pune bucatele de castravete congelat.

- Pistruii pot fi indepartati sau facuti mai putin vizibili daca de citeva ori pe zi se spala fata cu suc proaspat de castravete, dar si cu tinctura de hrean in otet.

- Daca din cauza soarelui va apar pete pigmentate, pistrui, frectionati-va seara fata cu o bucata de castravete, apoi ungeti-va cu iaurt.
In afara de aceasta, sucul de castravete improspateaza pielea, iar iaurtul si laptele proaspat pastreaza pielea catifelata.

Niciun comentariu:

LITORAL BULGARIA - TURCIA - GRECIA - ITALIA

Oferte turism