OFERTE LITORAL 2009

Oferte turism

miercuri, 17 octombrie 2007

Cervarix

Un vaccin pentru cancer de col se vinde in UE Comisia europeana a autorizat vanzarea pe piata Uniunii Europene a vaccinului Cervarix, impotriva cancerului de col uterin, a anuntat luni compania britanica GlaxoSmithKline (GSK), citata de agentiile internationale de presa.
Decizia a fost luata dupa ce in urma cu doua luni Agentia europeana a medicamentului a constatat eficienta excelenta a acestui medicament.
Cervarix
nu fusese, pana acum, autorizat decat in Australia. GSK a cerut autorizatie si pentru piata din SUA, Africa, Asia si America latina. Potrivit GSK, cancerul de col este a doua cauza a mortalitatii in lume in randul femeilor, cu 270 000 de decese inregistrate anual.
Vaccinul pentru cancer uterin
cel mai important vaccin pentru cancer de col un pas pentru salvarea vietilor a sute si mii poate milioane de femei din intreaga lume .

Pe piata mai exista un vaccin impotriva cancerului de col produs de laboratoarele Merck si Sanofi Pasteur, care se vinde deja in Europa si in Statele Unite. GlaxoSmithKline este una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, cu un profit de 7,8 miliarde lire sterline si peste 100 000 de angajati.

Niciun comentariu:

LITORAL BULGARIA - TURCIA - GRECIA - ITALIA

Oferte turism