OFERTE LITORAL 2009

Oferte turism

marți, 2 octombrie 2007

Morcovul cu lapte hidrateaza pielea

- O masca din morcov ras improspateaza foarte mult tenul. Pe fata curata se pune un strat subtire de morcov si se lasa pentru 20 de minute.

- Pielea este hidratata si catifelata si de urmatoarea masca: un morcov ras se amesteca cu o lingura de lapte si se aplica pe fata. Fata se curata foarte bine cu suc de morcov.

- Pentru pielea palida, cu o culoare stearsa este indicata o masca cu morcov, care trebuie aplicata de doua-trei ori pe saptamina, timp de o luna; dupa aceasta perioada pielea va capata o culoare vie ca si cum v-ati fi bronzat. Pentru aceasta, morcovul se da pe razatoare, se pune pe o bucata de tifon si aplica pe fata pentru 15-20 de minute; dupa aceasta procedura pielea se spala cu apa calduta.

- Se dau pe razatoare trei morcovi, se adauga o lingura de piure de cartofi proaspat pregatit, o jumatate de galbenus de ou; se amesteca bine si se intinde pe fata intr-un strat egal; este o masca foarte indicata pentru redarea prospetimii tenului.

- Masca din morcov actioneaza foarte bine si asupra tenului gras, palid. Se da pe razatoare un morcov, se amesteca cu o cantitate mica de talc si se intinde pe fata.

- O alta masca recomandata pentru tratarea tenului gras este urmatoarea: se da pe razatoare un morcov, se amesteca cu un albus de ou batut spuma, apoi se adauga faina pina se obtine o pasta omogena; se intinde pe fata si pe git pentru 20 de minute

Niciun comentariu:

LITORAL BULGARIA - TURCIA - GRECIA - ITALIA

Oferte turism