OFERTE LITORAL 2009

Oferte turism

miercuri, 3 octombrie 2007

Scurgeri anormale


Pentru scurgeri ALBE: Se bea zilnic, ora de ora, o inghititura mica de ceai de urzica alba. Luati cu doua degete o priza mica de urzica alba si opariti-ocu o cana de apa in clocot, lasati-o sa infuzeze 10 minute.

Pentru scurgeri GALBUI si MARONI: Zilnic din ora in ora, se bea o inghititura mica de ceai de cretisoara si o inghititura mica de ceai de urzica alba.
Ceaiul trebuie sa fie rece. Luati cu doua degete o priza mica de frunze de cretisoara si opariti-le cu o cana de apa in clocot. Lasati-o sa se raceasca. Separat faceti ceaiul de urzica alba folosind aceiasi reteta.

IMPORTANT cele doua ceaiuri nu trebuiesc amestecate. Beti cate o inghititura mica din fiecare si nu beti mai mult de o ceasca de ceai pe zi , or de ora, inghititura de inghititura.


Pentru scurgeri (ciuperca; trichomonas) : o reteta foarte buna (SUA) ; vreme de doua saptamani, faceti zilnic spalaturi vaginale cu apa fiarta si raciata 1litru (trebuie sa fie calduta la folosire), in care puneti alternativ – o zi, o lingurita de bicarbonat de sodiu, in cealalta zi o lingurita de suc de lamaie.

Spalaturile se fac seara. Dimineata, dupa o perfecta igiena locala, introduceti-va si masati usor in vagin, alifie de calendula(galbenele). Tratamentul este foarte sigur si vindecarea este spectaculoasa. Dupa doua saptamani, spalaturile se suprima, alifia o mai puteti folosi din cand in cand. Se spune ca este un bun protector impotriva cancerului genital.

ATENTIE! Nu folosiţi săpunul pentru spălături vaginale, slăbeşte flora vaginală şi permite instalarea ciupercilor.

Niciun comentariu:

LITORAL BULGARIA - TURCIA - GRECIA - ITALIA

Oferte turism