OFERTE LITORAL 2009

Oferte turism

luni, 1 octombrie 2007

Sa dam burtica jos impreuna

Muschii abdominali bine conturati nu numai ca arata bine, ci si te ajuta sa ai o postura frumoasa, sa nu te doara spatele atunci cand ridici o greutate si, mai ales, reduc riscul de boli cardiovasculare sau diabet - stii doar, cea mai periculoasa forma a corpului e cea de "mar", cu grasimea depozitata in jurul taliei.
  • Deci, saptamana asta avem in obiectiv sculptarea unei talii perfecte.
Probabil ca multe dintre voi deja s-au aruncat resemnate pe covor, gandindu-se ca trebuie sa faca sute de abdomene in fiecare zi. Nu e o idee rea, insa trebuie sa stiti inainte ca, in procesul de "aplatizare" a stomacului, gimnastica este la fel de importanta ca si alimentatia.
- Mai multe fibre - Fibrele sunt partea nedigerabila din fructe, legume si cereale. Ele dau impresia de satietate si accelereaza procesul digestiv. Mananca deci legume, fructe cu coaja, paine si cereale integrale (cele rafinate au un continut foarte redus de fibre). Astfel, vei evita problemele digestive.
- Carbohidrati buni - Ai grija sa mananci o cantitate rezonabila de carbohidrati buni (adica tot legume, fructe si cereale integrale). Carbohidratii trebuie sa constituie cam 45-65% din meniul tau zilnic.
  • Daca mananci prea putini (sau dimpotriva, prea multi) poti avea probleme cu balonarea si retentia de apa.
  • Nu consuma prea putine calorii - cel mult cu 250 mai putin decat ai nevoie ca sa mentii greutatea actuala. Altfel, metabolismul va fi incetinit.

- Hidratare - Multe femei au senzatia ca, daca beau prea multe lichide, se vor "umfla". De fapt, apa purifica organismul de sodiu, responsabil pentru senzatia de balonare. Trebuie sa bei cel putin doi litri de apa pe zi. Alege apa plata si ceaiul de plante, nu bauturile carbogazoase bogate in sodiu si cofeina, care mai mult te deshidrateaza.

- Aerobic - Abia dupa 20 de minute de aerobic, organismul incepe sa consume din rezervele de grasime. Exercitiile aerobice sau cardio inseamna orice activitati care ridica pulsul si il mentin ridicat: jogging, bicicleta, stepper, chiar si dans. Insa nu exagera - se spune ca, atunci cand alergi, nu e bine sa iti pierzi rasuflarea, trebuie sa poti purta o conversatie cat de cat.
- Exercitiile "cardio"- sunt singurele care te ajuta sa slabesti - cele de tonifiere ale muschilor te vor ajuta sa-ti definesti abdomenul.

Insa niste muschi acoperiti de un strat de grasime nu prea folosesc la nimic...

- Fitness - Ei bine, acum am ajuns si pe covor :). Urmeaza programul de mai jos si iti promitem ca, in doua saptamani, vei simti diferenta. Atentie, nu uita sa "respiri pe efort" atunci cand faci exercitiile - adica sa inspiri cand te relaxezi si sa expiri cand iti incordezi muschii.

- Masaj - In fine, pentru un abdomen ferm, trebuie ca si pielea ta sa fie la fel de ferma. Iti recomandam sa iti faci masaj in fiecare zi cu un produs hidratant sau anticelulitic. Poti folosi o manusa de lufa la dus, inainte de masaj.

Niciun comentariu:

LITORAL BULGARIA - TURCIA - GRECIA - ITALIA

Oferte turism