OFERTE LITORAL 2009

Oferte turism

joi, 4 octombrie 2007

Cura pentru Ingrasare

Cura pentru Ingrasare
Nu credeam ca voi scrie vreo data o astfel de cura insa sunt o groaza de fete care arata ca naiba pentru ca sunt foarte, foarte slabe si care ar dori sa se mai ingrase un pic .
  • Luni
Mic dejun: 50 g miez de nuca cu sare, patru felii de paine integrala, o banana, 20 g unt, doua oua fierte.La ora 10, doua banane.
Pranz: 200 g de carne de vita fiarta cu patru cartofi fierti, 20 g de unt, supa de legume, patru felii de paine integrala, 200 g compot de fructe.La ora 17 un pahar cu lapte si o felie de paine.
Cina: Supa de pui cu fidea multa, trei felii de paine, 150 g de peste uscat, un pahar de zeama de compot.
  • Marti
Micul dejun: 50 g de nuci cu sare, patru felii de paine integrala, doua oua fierte, un pahar cu lapte, 50 g de branza.La ora 10, un iaurt cu 100 g fulgi de grau.
Pranz: 100 g de orez fiert, 150 g carne de vitel fripta cu 100 ml suc de rosii, supa de legume, 4 felii de paine integrala, 100 g biscuiti.La ora 17, un compot de fructe.
Cina: 200 g de paste cu 100 g de carne de pui fiarta, 50 ml suc de rosii, doua felii de paine integrala, salata de fructe.
  • Miercuri
Micul dejun: 50 g de nuci, patru felii de paine, 100 g de cascaval, doua oua fierte.La ora 10, 50 g de branza cu doua felii de paine integrala.
Pranz: 200 g de peste fiert in ulei servit cu lamaie si o ceapa, un iaurt cu fulgi de cereale, 4 felii de paine integrala, un compot de ananas.La ora 17, doua banane.
Cina: Supa de pui cu fidea multa si ou, patru felii de paine, doua mere dulci.
  • Joi
Micul dejun: 50 g de nuci amestecate cu miere, un iaurt cu fulgi de grau.La ora 10, 50 g de cascaval cu paine.
Pranz: 150 g de friptura de porc, 4 cartofi fierti, doua rosii, supa de legume, patru felii de paine, o ceasca de orez fiert cu scortisoara si indulcit cu miere. La ora 17, 50 g de bicuiti cu miere.
Cina: 200 g legume fierte (fara prajeala), patru felii de paine, 40 g de branza topita, un compot de fructe.
  • Vineri
Micul dejun: 100 g de casacval, patru rosii, 40 g de branza topita, patru felii de paine integrala, doi morcovi cruzi. La ora 10, 20 g de nuci cu o felie de paine.
Pranz: 200 g de paste cu 100 g bacon afumat, 100 g cascaval, doua mere dulci.La ora 17, un iaurt cu fulgi de cereale.
Cina: o supa de legume, 100 g de branza rasa cu marar, doua rosii, doua felii de paine integrala, 50 g biscuiti si un pahar cu lapte.
  • Sambata
Micul dejun: Un pahar cu lapte, 100 g fulgi de cereale, 50 g cascaval, doua felii de paine, doi morcovi cruzi.La ora 10, 20 g de nuci cu o felie de paine.
Pranz: Supa de pui cu fidea si ou, 150 g carne de porc fripta, 4 cartofi fierti, patru felii de paine integrala, doua pahare de bere.La ora 17, un pahar de lapte cu biscuiti.
Cina: Supa de legume, doua felii de paine, 50 g biscuiti cu miere.
  • Duminica
Micul dejun: Un iaurt cu 100 g fulgi de grau, 100 g sunca de Praga cu doua felii de paine integrala.La ora 10, 100 g compot cu biscuiti.
Pranz: 150 g de piept de pui, 100 g ciuperci fierte, 200 g salata de rosii cu 100 g masline in ulei, 4 felii de paine integrala.L a ora 17, doua banane.
Cina: Supa de legume, 100 g branza rasa si amestecata cu marar, doua felii de paine.

Niciun comentariu:

LITORAL BULGARIA - TURCIA - GRECIA - ITALIA

Oferte turism