OFERTE LITORAL 2009

Oferte turism

luni, 1 octombrie 2007

10 sfaturi pentru un ten perfect



Ca sa ai o piele frumoasa, trebuie sa stii cum sa te porti cu ea...



Iata cateva sfaturi esentiale pentru ingrijirea tenului.

1 Dupa demachiere, te sfatuim sa folosesti un spray cu apa termala, pe care il poti gasi in farmacii. Evita folosirea apei de la robinet, in special pe cea fierbinte.

2 Atunci cand alegi crema hidratanta, ai grija ca aceasta sa includa filtru solar; este obligatoriu, indiferent de anotimp.

3 Nu uita sa aplici crema pe gat si decolteu. Aceste zone se rideaza chiar mai repede decat cea a fetei.

4 Crema de noapte hraneste pielea la momentul oportun, adica atunci cand procesul de refacere celulara este foarte intens. Noaptea, efectul oricarei creme este maxim.
5 Chiar daca este frig, pielea trebuie exfoliata macar o data pe saptamana. Ca sa indepartezi celulele moarte de pe suprafata pielii, aplica un gomaj delicat.

6 Mergi o data pe luna la un salon de frumusete, pentru un tratament cosmetic si rasfata-te si cu un masaj facial. Masajul te relaxeaza si ajuta ingredientele active sa patrunda in profunzime in piele.

7 Contrar parerii multora, crema pentru fata nu poate fi folosita si pentru ochi. Alege o crema speciala pentru ochi si nu uita sa o aplici dimineata si seara. Epiderma este foarte subtire in jurul ochilor si acolo vor aparea primele riduri.

8 Una dintre principalele cauze ale aparitiei ridurilor este chiar mimica ta. Ar fi ideal daca ai putea sa o controlezi, dar asta este o incercare fara sanse de izbanda. Te sfatuiesc ca macar sa nu te incrunti prea des.

9 Pentru o hidratare buna a pielii este foarte importanta cantitatea de apa pe care o bei zilnic, asa ca nu uita de cei doi litri de apa. Sunt esentiali pentru frumusetea si sanatatea ta!

10 O data cu venirea prima-verii, ai nevoie de o cura de fructe, pentru o piele frumoasa si pentru sanatatea ta.

Niciun comentariu:

LITORAL BULGARIA - TURCIA - GRECIA - ITALIA

Oferte turism