OFERTE LITORAL 2009

Oferte turism

luni, 5 noiembrie 2007

Retete - dieta disociata

Supa de conopida - pentru o dieta disociata ce nu va mai fi un chin

Ingrediente: o conopida, 2 lingurite supa concentrata de legume, 2 linguri smantana, 1 legatura patrunjel. Conopida, curatata si spalata, se taie marunt si se opareste cu 25 ml apa, se condimenteaza cu supa instant si se mai fierbe 15 minute.

Compozitia se bate apoi cu mixerul, adaugandu-se smantana. Deasupra se presara patrunjelul taiat marunt.

Antreu colorat de orez pentru o dieta disociata ce nu va mai fi un chin

Ingrediente: 50 g orez, zarzavat de supa, 1 lingurita de unt, 50 g mazare, 300 ml supa concentrata de legume, 1 galbenus de ou, 2 lingurite de smantana, leustean, patrunjel. Orezul se pune din timp In apa si se lasa sa se umfle, se fierbe dupa aceea la foc mic si se scurge de apa. Intre timp se Incalzeste untul Intr-o oala si se mai lasa sa fiarba usor circa 15 minute, sub capac. Se adauga orezul si se condimenteaza totul cu leustean. Smantana se bate cu galbenusul si cu putina supa si se amesteca cu restul. Dupa ce se pune In farfurie, deasupra se presara patrunjelul taiat marunt.

Legume italienesti pentru o dieta disociata ce nu va mai fi un chin

Ingrediente: 200 g fasole verde, sare, cimbru, 1 ceapa, 1 ardei rosu, 3 rosii, 1 lingurita de unt si 1 lingurita de smantana. Se curata fasolea, se spala si se fierbe cu putin cimbru si sare. E pune untul In tigaie si se prajesc ceapa si ardeiul, apoi se adauga rosiile taiate cubulete si se Inabusa putin. Se adauga fasolea fiarta si, la final, se leaga compozitia cu smantana.

Mancare de morcovi pentru o dieta disociata ce nu va mai fi un chin

Ingrediente: 1 mar, 3 morcovi, zeama de lamaie, 2 linguri smantana. Marul spalat se da pe razatoare pana la samburi si se picura peste el zeama de lamaie. Morcovii curatati se trec si ei prin razatoarea cea mare. Apoi marul si morcovul se amesteca cu smantana.

Branza de vaci grasa cu samburi de dovleac pentru o dieta disociata ce nu va mai fi un chin

Ingrediente: 100 g branza de vaci grasa, 3 linguri apa minerala, 1 legatura de macris, 1 legatura de patrunjel, unt, samburi, sare, paine integrala. Branza de vaci se amesteca cu apa minerala, se adauga sarea si ierburile taiate marunt. Se Intinde untul pe paine, apoi branza, iar la final se presara deasupra samburii de dovleac.

Legume cu galuste de branza pentru o dieta disociata ce nu va mai fi un chin

Ingrediente: zarzavat de supa, 1 lingurita unt, 500 ml supa concentrata de legume, 75 g gris, 50 g branza, 1 galbenus de ou, sare, patrunjel. Se Incalzeste untul Intr-o oala si se prajesc usor legumele, se toarna peste ele putina supa si se mai fierb circa 15 minute. Intre timp, restul de supa se pune la fiert, cernand grisul deasupra ei si se amesteca continuu pana ce acesta se umfla, formand o masa omogena. Branza se zdrobeste, se amesteca cu galbenusul de ou si se adauga grisul. Din masa de gris se formeaza galuste care se pun la fiert Intr-o oala cu apa si sare, timp de 10 minute. Adaugati apoi galustele In oala cu legume. Deasupra se presara patrunjel.

Piure dulce de mei cu stafide pentru o dieta disociata ce nu va mai fi un chin

Ingrediente: 3 linguri frisca, 50 g mei macinat fin, 2 linguri stafide, 1 lingura sirop de afine. Frisca se Incalzeste Impreuna cu 25 ml apa Intr-o oala la foc mic. Se presara peste faina de mei, amestecandu-se continuu, se adauga stafidele si se lasa pe foc pana se Ingroasa piureul. Se Indulceste dupa gust cu sirop de afine.

Iaurt de mei cu afine pentru o dieta disociata ce nu va mai fi un chin

Ingrediente: 40 g mei, 100 g afine, 150 g iaurt. Meiul se limpezeste In apa calda si se lasa In 200 ml apa. Apoi se fierbe 30 minute la foc mic si se lasa la racit. Intre timp se spala afinele, se zdrobesc si se amesteca cu iaurtul. Meiul se adauga, de asemenea, la iaurt. Totul se Indulceste dupa gust cu sirop,

Niciun comentariu:

LITORAL BULGARIA - TURCIA - GRECIA - ITALIA

Oferte turism