OFERTE LITORAL 2009

Oferte turism

joi, 22 noiembrie 2007

Retete de post - Conopida pane

Din ciclul retete de post va prezint o reteta incredibil de usoara, satioasa si supeer rapida care poate fi facuta si in perioada de post dar si cu alte ocazii .

Ingrediente: o conopida, 2-3 oua, 4-5 linguri faina alba, sare, piper, ulei

Mod de preparare: Se curata conopida, se spala si se pune la fiert dupa ce se rupe in florete de marime mijlocie.

Cand e fiarta pe jumatate se pune la racit intr-un strecurator si se lasa 10-15 min. sa se scurga bine de apa.

Intre timp se bat ouale, se adauga putina sare si o lingura de faina.

Conopida se presara cu sare si piper, apoi se trece prin faina si apoi prin ou dupa care se prajeste in ulei fierbinte.

Un comentariu:

Florentina spunea...

hm... eu zic ca sunt destul de "bisericoasa" ca sa stiu ce inseamna postul ... pai daca pui oua, cum sa fie de post?

cu ce inlocuiesti ouale cand vrei sa faci reteta de post?--- asta ai uitat sa spui..

LITORAL BULGARIA - TURCIA - GRECIA - ITALIA

Oferte turism