OFERTE LITORAL 2009

Oferte turism

joi, 22 noiembrie 2007

Musaca de post (4 portii)

Reteta Musaca de post

Ingrediente Musaca reteta de post: 2 vinete,ulei de masline,1 ceapa mare maruntita,5 catei de usturoi maruntiti, 1 conserva de naut, 1 lingura melasa de rodii, 420 g de rosii maruntite, 1/2 lingurita de scortisoara, 1/4 lingurita de diverse condimente amestecate, putina boia iute, 1/4 lingurita de piper negru, 3/4 cana de apa, 1 lingura de pasta de tomate, sare dupa gust, frunze proaspete de menta.

Mod de preparare Musaca de post: Se taie vinetele in bucati subtiri (forma, dupa preferinta) , se stropeste un recipient non-adeziv cu ulei de masline si se caleste putin ceapa; se adauga usturoiul si bucatile de vinete, care se lasa la calit timp de 3 minute; se adauga toate celelalte ingrediente ramase - cu exceptia frunzelor de menta - si se lasa sub capac 30-40 de minute, pana se inmoaie vinetele; se presara deasupra frunzele de menta si se poate servi separat sau ca si garnitura pentru cuscus.

Informatii nutritionale Musaca de post: 199 kcal; 8 g proteine; 41 g carbohidrati; 0 mg colesterol; 512 mg sodiu; 9 g fibre.

Sursa: TopSanatate

Niciun comentariu:

LITORAL BULGARIA - TURCIA - GRECIA - ITALIA

Oferte turism