Putem incepe cu o usoara incalzire, foarte buna pentru gambe si fesieri ce consta in urcat pe trepte sau calcat apa.
1. Pieptul – se aduc bratele in fata pieptului, presand apa, forta fiind catre interior. Se impinge apa spre exterior si se retrage lent, expirandu-se pe impins.
2. Umerii – ridicari laterale cu forta spre sus si coborare lenta. Se expira pe ridicarea bratelor. Se fac ridicari alternative spre fata pastrand bazinul nemiscat, fara avant de trunchi, forta fiind doar pe umeri. Se expira la ridicare.
3. Tricepsul – se apasa apa cu coatele lipite de trunchi, forta fiind spre jos. Se expira pe apasare.
4. Bicepsul – se impinge apa in sus cu coatele lipite de trunchi. Se expira pe impingere apoi retragere lenta.
Nu uita si o alimentatie echilibrata in functie de organism. Nu omite necesarul zilnic de vitamine, minerale, proteine, lipide si glucide.
Fructele si legumele trebuie consumate in prima si ultima parte a zilei.
Lactatele si carnea in a doua parte a zilei.
Seara sunt preferate ceaiurile calde sau reci.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu