- Nu este una din curele dietetice normale, ci una care ajuta la cresterea puterii arderilor si a metabolismului. De aceea are influenta si dupa intreruperea curei.
- Daca cura se face punct cu punct, fara nici o abatere de la regim, se poate pierde toata grasimea de prisos din corp (7-20 kg).
- Cura trebuie urmata timp de 13 zile – nici mai mult, nici mai putin.
- Daca in timpul curei se bea o bere, un pahar de vin, se mananca o bomboana, guma de mestecat sau un pic de mancare in plus, trebuie sa intrerupeti imediat cura, caci nu mai are nici un efect.
- Cura se poate relua dupa o jumatate de an si daca nu s-a ajuns mai departe de a 6-a zi, se poate relua dupa 3 luni.
- Daca cura este urmata punct cu punct timp de 13 zile, nu se permite reluarea curei sub nici o forma in urmatorul an.
- Se recomanda reluarea curei numai dupa 2 ani, daca este absolut necesar.
- Din cauza lungimii curei este dificila planificarea ei dinainte.
IMPORTANT !!!
Respecta urmatoarele indicatii:
- daca intre timp devii foarte infometat(a), bea apa
- cel putin doi litri pe zi;
- salata folosita in timpul curei trebuie sa fie salata verde proaspata;
- codul se poate inlocui cu pastrav sau calcan;
- cafeaua nu trebuie inlocuita cu ceai si trebuie mancat un cub de zahar, precum este precizat;
- iaurtul natural este iaurtul fara fructe/zahar;
- aprovizionarea cu necesar se face cel mai bine din timp.
- PRIMA ZI:
Mic dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub zahar
Pranz: 2 oua fierte tare + spanac fiert + 1 rosie
Cina: 200 g friptura de vaca + salata cu ulei si zeama de lamaie
- A DOUA ZI:
Mic dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub zahar
Pranz: 200 g sunca + 1 cutie iaurt natural
Cina: 200 g friptura de vaca + salata cu ulei si zeama de lamaie
- A TREIA ZI:
Mic dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub zahar + 1 felie paine prajita
Pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + salata
Cina: telina fiarta + 1 rosie + un fruct proaspat
- A PATRA ZI:
Mic dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub zahar + 1 felie paine prajita
Pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural
Cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 1 cutie branza de vaci
- A CINCEA ZI:
Mic dejun: 1 morcov mare ras cu zeama de lamaie
Pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt
Cina: 200 g friptura de vaca + salata de telina
- A SASEA ZI:
Mic dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub zahar + 1 felie paine prajita
Pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
Cina: ½ pui + salata cu ulei si zeama de lamaie
- A SAPTEA ZI:
Mic dejun: 1 ceasca de ceai fara zahar
Pranz: nimic (bea multa apa, ajuta)
Cina: 200 g cotlet de miel + 1 mar
- A OPTA ZI:
Mic dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub zahar
Pranz: 2 oua fierte tari + spanac fiert + 1 rosie
Cina: 1 friptura mare (300 g) + salata cu ulei si zeama de lamaie
- A NOUA ZI:
Mic dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub zahar
Pranz: 200 g sunca + 1 cutie iaurt natural
Cina: 1 friptura mare (300g) + salata cu ulei si zeama de lamaie
- A ZECEA ZI:
Mic dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub zahar + 1 felie paine prajita
Pranz: 2 oua fierte tari + 200 g sunca + salata cu lamaie
Cina: telina fiarta + 1 rosie + 1 fructa proaspata
- A UNSPREZECEA ZI:
Mic dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub zahar + 1 felie paine prajita
Pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural
Cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 1 branza de vaci (mica)
- A DOUASPREZECEA ZI:
Mic dejun: 1 morcov mare ras cu zeama de lamaie
Pranz: 200 g cod fiert cu lamaie + 1 lingurita unt
Cina: 1 friptura mare (300 g) + salata de telina
- A TREISPREZECEA ZI:
Mic dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub zahar + 1 felie paine prajita
Pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras cu zeama de lamaie
Cina: 250 g pui + salata cu ulei si zeama de lamaie
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu