OFERTE LITORAL 2009

Oferte turism

joi, 25 octombrie 2007

Ciuperci umplute

Ingrediente:Ciuperci albe(champignons),1 ceapa,3 catei de usturoi,1 rosie,
125 g prosciutto,1 legatura mica de patrunjel,125 smîntîna subtire,cascaval ras, ulei de masline, sare,piper.

Mod de preparare:
Se spala,se sterg cu un servet curat.

Se îndeparteaza coditele,dar se pastreaza ! Se toaca coditele ciupercilor.

Se toaca fin ceapa, usturoiul si patrunjelul. Rosia se curata de coaja si sîmburi ,se taie cubulete.

Sunca se taie marunt. Se pune ceapa la prajit,în ulei de masline.

Nu se rumeneste tare. Cînd ceapa devine putin aurie se adauga coditele tocate si usturoiul,se lasa scurt la prajit.

Adaugam sunca,se mai lasa putin la prajit.Punem rosia si patrunjelul tocat si mai lasam 1-2 minute la foc moderat.

Turnam smîntîna,lasam putin sa scada.

Acum trebuie gustat ,daca mai trebuie adaugata sare.

Atentie la sunca-poate fi deja destul de sarata! Se pune piper dupa gust.

Umplem ciupercile,le acoperim cu cascaval ras si dam la cuptor la 200°C, încalzit în prealabil.
Pofta buna !

Niciun comentariu:

LITORAL BULGARIA - TURCIA - GRECIA - ITALIA

Oferte turism