OFERTE LITORAL 2009

Oferte turism

joi, 4 octombrie 2007

Frigarui cu salata

Frigarui de berbecutz cu salata.

Ingrediente frigarui : 2-3 catei de usturoi, 500 gr pulpa de berbecutz, 1-2 lg ulei masline, 1 lta boia iute, 1 lt. boia dulce, sare, piper , o ceapa, o lamaie, 2-3 rosii.


Ingrediente salata : 1 -2 castraveti, 3-4 catei usturoi, 500 gr. iaurt, 150gr branza proaspata, 1 lt ulei masline, sare, piper proaspat macinat.

1. Castravetele se spala, se curata de coaja si se taie felii subtiri, Se pun intr-un castron si se amesteca usor cu usturoiul pisat cu sare si frecat cu ulei, iaurtul si branza proaspata.

Se potriveste la gust cu sare si piper si se lasa la rece pana ce se serveste masa.

2. Pentru frigarui, carnea spalata si curatata de pielite- grasime se da prin masina de tocat.

Se adauga 1 lg apa calduta, 1 lg ulei , boiau dulce si iute, usturoiul si piperul.Se amesteca pana se obtine o pasta omogena, Se formeaza 12-15 perisoare, care se pun pe betele de frigarui si se alungesc. Se despart de bucati de ceapa felii si lamaie. Se ung cu ulei si se frig cam 7-8 minute pe fiecare parte.

3. Se servesc imediat cu salata ce este gata preparata .


Pofta Buna !

Niciun comentariu:

LITORAL BULGARIA - TURCIA - GRECIA - ITALIA

Oferte turism