Pilaf cu naut si rosii
Ingrediente:
- 1 foaie de dafin
- 1 catel de usturoi, maruntit
- 3 ramurele de cimbru (sau uscat)
- 2 rosii, decojite, fara samburi si maruntite
- 1 1/2 cana de naut gatit sau o conserva de nautsare, pipercateva legume (la alegere) maruntite
- patrunjel pentru garnisire.
Mod de preparare:
Intr-un recipient pentru supa se pune la foc mic putin ulei de masline, dafinul, usturoiul, cimbrul si rosiile maruntite;
apoi se adauga nautul si se lasa pe foc inca 10-20 de minute, pana cand compozitia se transforma intr-o pasta; - se pun legumele alese si se condimenteaza cu sare si piper;
- se aduce pana la punctul de fierbere, se adauga orezul si se tine pe foc mic 20 de minute;
- se stinge focul si se lasa sub capac timp de 30 de minute;
- se garniseste cu frunze de patrunjel.
Retete de Post
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu