OFERTE LITORAL 2009

Oferte turism

vineri, 21 martie 2008

Retete de post

Pilaf cu naut si rosii

Ingrediente:

- 1 cana orez

- 1 foaie de dafin

- 1 catel de usturoi, maruntit

- 3 ramurele de cimbru (sau uscat)

- 2 rosii, decojite, fara samburi si maruntite

- 1 1/2 cana de naut gatit sau o conserva de nautsare, pipercateva legume (la alegere) maruntite

- patrunjel pentru garnisire.

Mod de preparare:

Intr-un recipient pentru supa se pune la foc mic putin ulei de masline, dafinul, usturoiul, cimbrul si rosiile maruntite;
apoi se adauga nautul si se lasa pe foc inca 10-20 de minute, pana cand compozitia se transforma intr-o pasta; - se pun legumele alese si se condimenteaza cu sare si piper;

- se aduce pana la punctul de fierbere, se adauga orezul si se tine pe foc mic 20 de minute;
- se stinge focul si se lasa sub capac timp de 30 de minute;
- se garniseste cu frunze de patrunjel.

Retete de Post

Niciun comentariu:

LITORAL BULGARIA - TURCIA - GRECIA - ITALIA

Oferte turism