OFERTE LITORAL 2009

Oferte turism

duminică, 13 ianuarie 2008

Regimul lui Valeriu Popa pentru boli grave (B.G.1)

Regimul lui Valeriu Popa

Terapeutul Valeriu Popa nu mai este printre noi dar reţetele şi metodele sale de tratament s-au păstrat atît prin bolnavii pe care i-a vindecat, cît şi prin medicii sau terapeuţii naturişti care i-au fost aproape şi au învăţat de la el. Postul Paştelui este un bun prilej pentru ca bolnavi să urmeze un regim de dezintoxicare, de purificare a trupului şi a sufletului, tratament care, spunea regretatul terapeut naturist Valeriu Popa, declanşează procesul de autovindecare.

Ora 7:30 – Terapia cu ulei
După trezire, prima grijă trebuie să fie eliminarea (scuiparea) salivei adunate în gură peste noapte. Apoi, o lingură de ulei de floarea-soarelui se mestecă 20 de minute, după care, lichidul lăptos se scuipă în totalitate. Se rade stratul albicios depus pe limbă, cu o lingură de lemn. Se clăteşte foarte bine gura cu apă sărată (o lingură de sare grunjoasă la o cană cu apă).

Ora 8:00 – Terapia cu mălai
Se ia în gură o lingură cu mălai şi se mestecă 10-15 minute, pînă cînd începe să se scurgă saliva. Se clăteşte gura cu apă sărată.

Ora 8:30 – Clisma cu infuzie de rostopască
Se clocotesc 2 l de apă distilată într-un vas de 3 l, se pun 2 linguri de rostopască (mai ales pentru cancere) şi se infuzează timp de două minute, apoi se lasă 10 minute acoperit cu capac. Pentru alte afecţiuni grave, în funcţie de boală şi localizare, infuzia se poate prepara şi din alte amestecuri de plante.

Se strecoară infuzia în irigator (temperatura se controlează cu cotul) şi, în poziţie genupectorală, se introduce canula (după ce s-a uns anusul cu ulei de măsline). Înaintea defecării, se face un masaj pe abdomen în jurul ombilicului. Trebuie folosită toată cantitatea de 2 l infuzie. După defecare, se face igienizarea locală cu apă caldă, bolnavul stînd cu şezutul într-un lighean.

Ora 9:00 – Spălarea vaginală
Infuzia pentru spălături vaginale (pentru cancerele cu orice localizări) se prepară la fel cu cea de la clismă, numai că, se folosesc 2 linguri de flori sau rădăcini de nalbă mare.
Se strecoară infuzia călduţă în irigator şi, stînd cu şezutul în lighean, se introduce canula în vagin şi se aşteaptă pînă ce se scurg cei 2 l de infuzie din irigator.

Ora 9:30 – Sărituri pe vîrfuri
În faţa ferestrei deschise, se fac 100 de sărituri pe vîrfurile picioarelor, mişcînd braţele ritmic şi respirînd în acelaşi ritm (se poate începe gradat, cu 10-20 de sărituri). La sfîrşit, se inspiră şi se expiră adînc şi rar.

Ora 11:00 – Masa 1
Din 4 linguri de orez nedecorticat, care se spală şi se lasă timp de o oră la înmuiat, se înghit boabe, fie întregi, fie mestecate, apoi se consumă 1/2 l de apă distilată. Se recomandă ca întreaga operaţiune să dureze 1-2 ore.

Ora 13:00 – Masa 2
Se rad şi se amestecă într-un vas de porţelan, cu o lingură de lemn, 5 linguri de grîu încolţit, 2 linguri ţelină mică, 2 linguri rădăcină de pătrunjel, 1 lingură gulie verde (nu roşie), 2 linguri sfeclă roşie, 1 lingură miere naturală polifloră, 2 linguri mere. Amestecul se serveşte cu o lingură de lemn. Ca desert, 1 linguriţă (de lemn) cu polen conservat în miere. Obligatoriu, masa durează o oră.

Ora 16:00 – Masa 3
Se bea o cană de infuzie de salvie, neîndulcită (250 ml apă distilată, dată în clocot, în care se pune o linguriţă salvie.

Ora 18:00 – Masa 4
Se mănîncă 100 bucăţi seminţe crude de bostan, apoi se bea o cană cu infuzie de cimbrişor (250 ml apă distilată, dată în clocot, peste care se adaugă o linguriţă de plantă).

Ora 20:00 – Somniferul naturist
Se curăţă 4 mere Ionathan, iar coaja se infuzează în 250 ml apă distilată cu captare de aburi (cînd apa clocoteşte, capacul se ridică şi se adaugă repede cojile, apoi capacul se pune repede la loc). Se opreşte focul, se pune vasul deoparte 15 minute, acoperit cu capac. Se adaugă o lingură de miere polifloră. Apoi se consumă cojile de mere, iar zeama se soarbe încet, cu o lingură de lemn. Toată operaţiunea trebuie sa dureze 45 minute.

Ora 21:00 – Clisma
Se face o nouă clismă sau spălătură vaginală, cu infuzii (de rostopască, respectiv nalbă mare) pregătite dinainte.

Ora 21:30 – Culcarea
După rugăciunea de seară cu fereastra deschisă, se intră în aşternuturi şi se caută somnul profund.

Atentie ! Acest regim trebuie ţinut timp de 42 de zile.

Niciun comentariu:

LITORAL BULGARIA - TURCIA - GRECIA - ITALIA

Oferte turism