OFERTE LITORAL 2009

Oferte turism

vineri, 1 februarie 2008

Retete pentru Paste

Reteta pentru Paste: Friptura de miel cu kaiser

Pentru prepararea acestei retete de friptura de miel pentru masa de Paste, trebuie sa pregatesti carnea cu o seara inainte.

Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 pulpa de miel- 10 felii de kaizer mai slab- 150 ml de ulei,- frunze de salvie (proaspete sau uscate din pachet)- sare, piper, cimbru sau condiment special pentru carne de miel (dupa gust).

Mod Preparare: Se curata carnea de miel de piele, se tai in felii medii, se condimenteaza si se lasa de seara pana dimineata in frigider, ca sa o patrunda condimentele.

A doua zi se unge carnea de miel foarte bine cu ulei si se da la cuptor la foc mediu spre mic, intr-o tava incapatoare unsa cu ulei.

Friptura se stropeste din cand in cand cu sosul pe care il lasa in tava si se lasa la cuptor pana cand este complet patrunsa.

Se scoate friptura din cuptor, se lasa la racit si pe fiecare felie se carne se prinde cu o scobitoare o felie de kaizer.

Se da la cuptor pana cand feliile de kaiser acesta se rumenesc si devin crocante.Se aseaza feliile de friptura pe un platou ornat cu salata verde.

Friptura se consuma calda, cu garnitura din rondele de ceapa prajita, cartofi noi si salata, sau poate fi mancata si rece, cu ceapa verde, salata, ridichi sau rosii.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

LITORAL BULGARIA - TURCIA - GRECIA - ITALIA

Oferte turism